Onderhoud


De belangrijkste verantwoordelijkheid en taak van een Vereniging van Eigenaren is het (laten)onderhouden van het gebouw. Immers, een goede staat van onderhoud draagt bij aan de waarde van de Vereniging van Eigenaren, en daarmee tot waarde verhoging van een appartement van een individuele eigenaar!
Daarnaast zorgt een goede staat van onderhoud van het gebouw voor een hoge kwalitatieve uitstraling en een prettiger woongenot. Het is daarom van belang om op tijd te weten welk en hoeveel onderhoud er in de (nabije)toekomst uitgevoerd moet worden.
Om de kosten van het reguliere onderhoud zo laag mogelijk te houden is het op het juiste moment uitvoeren van onderhoud van groot belang. Ervaring leert dat het (te) laat uitvoeren van onderhoud kan leiden tot wel drie maal hogere kosten dan wanneer er op tijd onderhoud uitgevoerd zou zijn.

Goed onderhoud is dus waardebehoud!


Beheer- en adviesburo Van der Schaaf kan het gehele proces vanaf offerte aanvraag, begeleiding van de werkzaamheden, en oplevering van het project, deskundig en professioneel uitvoeren.

onderhoud11
onderhoud4
onderhoud7
onderhoud1
onderhoud6
onderhoud9
onderhoud8
onderhoud5
onderhoud12
onderhoud10
onderhoud2
onderhoud3