Over ons


Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf is een organisatie die zich al jaren specifiek richt op het beheren van Verenigingen van Eigenaren in de ruimste zin des woord. Sinds het ontstaan in 1998 is Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf een betrouwbare partner en ondersteuner van besturen en Verenigingen van Eigenaren gebleken.

Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf kiest er dan ook bewust voor hoog kwalitatief beheer te bieden. Om deze hoge kwaliteit te bereiken en te behouden, is uw belang, ons belang en wordt het beheer van uw Vereniging van Eigenaren kritisch uitgevoerd. Door deze manier van beheren is Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf van mening dat opdrachtgevers zorgeloos kunnen wonen en meer vrije tijd over houden. Dit, in de wetenschap dat het gebouw, het eigen appartement en de woonomgeving in goede handen is.

Immers, het gaat hierbij toch om één van de eerste levensbehoeften van mensen… Wonen!

Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf is er dan ook trots op dat een aantal opdrachtgevers al sinds de oprichting van het bedrijf tot onze vaste klantenkring behoren. Onze meer dan gedreven medewerkers beschouwen Verenigingen van Eigenaren dan ook als “eigen” projecten die met de grootste zorg, betrokkenheid en persoonlijk contact worden beheerd.

overons