VvE Beheer


Alle disciplines die bij het beheer van Verenigingen van Eigenaren voorkomen, zowel op administratief, financieel-, juridisch- en technisch gebied, worden door Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf met de grootste zorg uitgevoerd.
Van het organiseren van de jaarlijkse Ledenvergadering, het voeren van de boekhouding, het begeleiden van het (groot)onderhoud aan het gebouw, maar ook het innen van de service bijdrage en intensieve debiteurenbewaking behoren tot onze dagelijkse praktijk.
Het oplossen van juridische vraagstukken of geschillen die kunnen spelen binnen Verenigingen van Eigenaren is bij Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf in goede handen.

Naast het beheren van Verenigingen van Eigenaren zijn wij gespecialiseerd in het oprichten van Verenigingen van Eigenaren, het begeleiden van uitpondingsprojekten, het adviseren van externe partijen in het beheren van Verenigingen van Eigenaren en het administratief-, technisch- en financieel begeleiden van partijen bij projectontwikkelingen.

Monumenten:


Beheer- en Adviesburo Van der Schaaf heeft zich de laatste jaren meer gericht op het bijzondere beheer van monumenten die zijn omgevormd tot Verenigingen van Eigenaren.
De specifieke wetten en regels aangaande het onderhoud aan een monument en de daarvoor noodzakelijke contacten en expertise met Monumentenwacht zijn aanwezig. Omdat bij monumenten er vaak onderhoud gepleegd moet worden met oude en historische materialen zijn er diverse contacten met onderhoudsbedrijven die hierin gespecialiseerd zijn.

intercom